Η εταιρία μας ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE ακολουθώντας τις νέες μορφές εμπορίου δημιούργησε ένα σύστημα τροφοδοσίας προϊόντων λιανικής μέσα από ένα δίκτυο αποθηκών και εταιρειών εισαγωγής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός μας η μείωση των τελικών τιμών λιανικής, η σωστή ενημέρωση του πελάτη με τεχνικά στοιχεία, τελικές τιμές αγοράς (χωρίς κρυφές χρεώσεις) εικόνες προϊόντων και εγγυήσεις.

Τα προϊόντα που εμπορευόμαστε δεν αποτελούσαν ποτέ προϊόν εκθέσεων ή βιτρίνας και σας τα αποστέλλουμε όπως ακριβώς τα παραλαμβάνουμε από τις επίσημες αντιπροσωπείες.

Την αποστολή των προϊόντων έχουν αναλάβει με ειδική σύμβαση οι Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. προωθώντας τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Εσείς απλά κάντε ένα κλικ στον υπολογιστή σας και τα προϊόντα θα έρθουν σε εσάς με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα. 

Όλοι οι χρήστες που επισκέπτονται και περιηγούνται στην ιστοσελίδα μας αποδέχονται τους παρακάτω όρους χρήσης.

 

1. Όροι χρήσης
Η εταιρεία ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του ηλεκτρονικού καταστήματος, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες, μέσα από τις ιστοσελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE και οτιδήποτε συμπεριλαμβάνεται στις ιστοσελίδες του όπως λογότυπα, εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα κ.λ.π. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις που ορίζονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναδημοσίευση περιεχομένων του με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη απαγορεύετε βάση νόμου.

3. Προσωπικά Δεδομένα
Κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.). Τα προσωπικά σας δεδομένα, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και για να επικοινωνούμε μαζί σας και κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά έκτος από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία είναι πλήρως διασφαλισμένα και σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιεύονται με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές. Το ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE δεσμεύεται να προστατεύει όλες τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνονται από εσάς κατά την διάρκεια των επισκέψεων σας στον παρόντα ιστότοπο και συμμορφώνεται με το σύνολο της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που επί του παρόντος ισχύει.

4. Περιορισμός ευθύνης
Σκοπός μας η σωστή ενημέρωση του πελάτη για όλα τα προϊόντα με τεχνικά στοιχεία, περιγραφές, εικόνες προϊόντων. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων κατά την καταχώριση στοιχείων που οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας

5. Σύνδεσμοι
Μέσα στις ιστοσελίδες του ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε άλλους ιστοτόπους είτε για την περεταίρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Το ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστοτόπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τους διαχειρίζονται.

6. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. ενώ το ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE έχει κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Η διαφορά της τιμής λόγω του Φ.Π.Α δεν εμφανίζεται κατά την διαδικασία ή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

7. Αγορές - Παραγγελίες
Οι τρόποι αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Όταν κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά έχετε ως επιλογή για την αποστολή της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (κουριερ). Ως τρόπο πληρωμής έχετε 3 επιλογές, με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές με κούριερ), πιστωτική κάρτα και κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.

Προϊόντα μεγάλου όγκου η βάρους δεν μπορούν να αποσταλούν με κούριερ, σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι τα προϊόντα που επιλέξατε θα αποσταλλούνε με μεταφορική εταιρεία την οποία θα πρέπει να επιλέξετε εσείς και να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία τους. Σε ορισμένες περιοχές εντός Λάρισας που εξυπηρετούνται από φορτηγό της εταιρείας  και για τα περισσότερα βαριά προϊόντα η παράδοση είναι δωρεάν. Με αυτό τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή ή με πιστωτική κάρτα.

8. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε σε 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, εφόσον μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η εταιρεία ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE για την αποστολή του προϊόντος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

9. Εγγυήσεις
Οι εγγυήσεις των προϊόντων είναι αυτές των επισήμων αντιπροσωπειών της Ελλάδος και το service αυτών εκτελείτε στα κεντρικά service των εταιρειών ή στα εξουσιοδοτημένα service σε όλη την Ελλάδα. Το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς αναφέρεται στα στοιχεία του προϊόντος. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την έγκριση της αίτησης εγγυήσεως είναι η απόδειξη - ημερομηνία αγοράς, σωστή χρήση του προϊόντος, η τήρηση των οδηγιών χρήσης, η συντήρηση και καθαρισμός του προϊόντος. Η εγγύηση ενός προϊόντος καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών (όσων αναφέρονται στης οδηγίες χρήσης του προϊόντος) και των εργατικών και σε καμία περίπτωση τα έξοδα αποστολής.

10. Τιμές
Οι τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό.

------------------------------------------------------

Πολιτική Απορρήτου

Στην XalatsisCare θέλουμε να γνωρίζετε και να έχετε έλεγχο στο ποια δεδομένα μοιράζεστε μαζί μας και στο τι κάνουμε εμείς με αυτά.

Το κείμενο αυτό (που ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου) εξηγεί με απλά λόγια αλλά και σαφήνεια τι δεδομένα συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε.

Σκοπός του είναι να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια δεδομένα θέλετε να μοιράζεστε μαζί μας και με ποιο τρόπο.

XalatsisCare & προσωπικά δεδομένα.
Σας προτείνουμε να διαβάσετε ολόκληρη την πολιτική, ωστόσο συνοψίζουμε τα σημαντικότερα σημεία της εδώ για να σας διευκολύνουμε:

Όταν χρησιμοποιείτε το Eshop μας — ακόμα και για μια απλή αναζήτηση προϊόντων — λαμβάνουμε από εσάς κάποια δεδομένα όπως:

1. η διεύθυνση IP
2. ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείτε
3. ο τύπος browser τον οποίο χρησιμοποιείτε
4. ο χρόνος που περιηγηθήκατε στο e-shop μας

Όταν επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο eshop μας μοιράζεστε μαζί μας:

1. τη διεύθυνση e-mail σας,
2. τον αριθμό του τηλεφώνου σας
3. ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και
4. εάν είστε επιχείρηση, ΑΦΜ και ΔΟΥ

Εμείς χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για να ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας αλλά και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εάν χρειαστεί για θέματα που αφορούν την παραγγελία σας. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε τις αγορές σας online όσο το δυνατόν πιο εύκολες και γρήγορες.
- Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε στο λογαριασμό σας προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.
- Να ανατρέξετε σε προηγούμενες παραγγελίες και να τις επαναλάβετε.
- Να ελέγξετε την κατάσταση που βρίσκεται μια εν εξελίξει παραγγελία.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή του λογαριασμού σας στέλνοντας ένα e-mail στο motsiou@xalatsis.gr από τη διεύθυνση e-mail που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με την πολιτική αυτή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο motsiou@xalatsis.gr.

Cookies - Ιστορικό κίνησης
Πληροφορίες που μοιραζόμαστε με τρίτους
Σε καμία περίπτωση δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές μόνο για να μποροέσουμε να ολοκληρώσουμε τις παραγγελίες σας και να βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες.

Διαχειρίστείτε τα δεδομένα σας
Μπορείτε να ελέγξετε και να διορθώσεις δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή μέσα από τις ρυθμίσεις του προφίλ σας.
Επίσης μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή του λογαριασμού σας στέλνοντας απλά ένα e-mail στο motsiou@xalatsis.gr με την ζήτησή σας.

XalatsisCare και παιδιά
Το Eshop μας δεν απευθύνεται σε παιδιά και πρέπει να είσαι τουλάχιστον 16 ετών για να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες μας.


Κατηγορίες

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Κορυφαίες πωλήσεις