Πολιτική Αποστολών

Η ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE φτάνει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Όλες οι παραδόσεις γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρίες courier καθημερινά 9:00-17:00 στον χώρο της επιλογήσας εύκολα και αξιόπιστα:

  • Για παραγγελίες άνω των 150€, σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα Μεταφορικά σ΄όλα τα προϊόντα έως 5 κιλά εντός Ελλάδος!
  • Για παραγγελίες κάτω των 150€, η χρέωση είναι 5€ σε Ελλάδα και 18€ σε Κύπρο!

Στη ΧΑΛΑΤΣΗΣCARE απλοποιούμε την διαδικασία αποστολής των παραγγελιών σας για οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου. Στην πόλη της Λάρισας όλες οι παραγγελίες παραδίδονται αυθημερόν χωρίς καμιά επιβάρυνση είτε στην οικία σας είτε σε οποιαδήποτε ίδρυμα ιδιωτικό ή δημόσιο. Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω εταιρίας courier, εκτός από τα υπερμεγέθη προϊόντα, τα οποία παραδίδονται με μεταφορική εταιρία.

Μικρά Πακέτα

Τα προϊόντα φτάνουν στον χώρο σας σε 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και 6 έως 14 εργάσιμων ημερών για την Κύπρο (ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων) με την υπηρεσία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα Πόρτα.

Όταν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στην αποθήκη μας, χρειαζόμαστε έως 15 εργάσιμες ημέρες για να έρθει από το εξωτερικό.

Υπερμεγέθη Προϊόντα

Για τα υπερμεγέθη προϊόντα εντός Λάρισας, η παράδοση γίνεται από εμάς, την ίδια μέρα. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος η παράδοση γίνεται μέσω μεταφορικής, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Η εταιρία μας δεν παρέχει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται για την ενημέρωση των πελατών της, περί της μη διαθεσιμότητας τους, εντός 6 ημερών.

Εάν το προϊόν έχει αποσυρθεί από τη γραμμή παραγωγής εντελώς τότε ειδοποιείστε και σας επιστρέφονται τα χρήματα.

Όροι επιστροφής

Ο καταναλωτής έχει στην διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων με μοναδική επιβάρυνση το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας!


Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Προμηθευτές

Κορυφαίες πωλήσεις